EKIPA

 

Anabel Černohorski (1991) je magistrirala iz umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. V Galeriji Alkatraz kurira in sokurira umetniške razstave od leta 2013. Sodelovala je pri prvih izvedbah festivala Reciklart – umetniški festival recikliranja in DIY kulture. Od leta 2014 je kustosinja in članica programske ekipe Galerije Nočna izložba Pešak.

 

Nataša Serec (1969) je predsednica KUD Mreže. Aktivno podpira in soustvarja dogajanje v kulturnem centru Metelkova mesto od leta 1993. So-ustanovila je mladinski kulturni center Menza pri koritu ter Mednarodni feministični in queer festival Rdeče zore. V sodelovanju z vizualnimi umetnik je kurirala in koordinirala več kot 120 različnih urbanih umetniških projektov. Je sokuratorka koncertnega cikla FriForma in producentka koncertnega cikla Metabonma. Izvaja umetniške rezidence v Ateljeju Azil. Od leta 2014 je članica programske ekipe Galerije Nočna izložba Pešak.

 

Božo Rakočević je član prvotnega umetniškega odbora Galerije Nočna izložba Pešak. Skrbi za arhiv Galerije Pešak in (fotografsko) dokumentacijo razstav ter dokumetiranje (dogodkov) znotraj AKC Metelkova mesto. Bil je član legendarnih glasbenih zasedb U.B.R. in 2227 ter kolektiva Strip Core. Na Metelkovi je aktiven že od samih začetkov.

 

Jaka Kušar (Jež), tehnična pomoč.

 

László Juhász (1980), novinar, radijski napovedovalec, kurator založbe Inexhaustible Editions in kurator ter organizator koncertov. Študiral je komunikacijo in medijske študije na Univerzi Szeged na Madžarskem. Sokurira koncertni cikel FriForma in soorganizira projekt Improcon – kongres svobodno improvizirane glasbe, umetnosti in idej ter projekt Brezmejna disonanca. Zadolžen je za urejanje spletne strani KUD Mreža. Oblikoval je tudi spletno stran Galerije Nočna izložba Pešak.

 

Damijan Kracina (1970) je diplomiral iz kiparstva na ALUO v Ljubljani leta 1996, podiplomski študij s specializacijo v videu in novih medijih pa je zaključil leta 1999. Na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani predava kot profesor od leta 2010. Je ustanovitelj in sokurator Galerije Nočna izložba Pešak. Do leta 2019 je bil del programske ekipe Galerije Nočna izložba Pešak.

 

Galerija se zahvaljuje vsem, ki ste v preteklosti priskočili na pomoč s svojim (tehničnim) znanjem ali s posojo opreme.