Linda Söderholm: “All Is Super”

Ljubljana Street Art Festival 2020

 

Linda Söderholm: “All Is Super”

(29. 6. 2020 – 26. 7. 2020)

“All Is Super” je tipografska razstava, ki s pomočjo prikazne abecede raziskuje možnosti različnih tridimenzionalnih učinkov. Vsaka črka s svojimi poudarki in sencami je ročno narisana, izrezana in naslikana. Končno likovno delo je sestavljeno iz večplastnih izrazitih učinkov v različnih tehnikah, ki tvorijo zanimiv večdimenzionalni kompozit. “Super” je sicer tudi Lindin vzdevek zato umetniško delo odzvanja s svojo okolico tako, da sledi grafitarski tradiciji “tagganja” (označevanje javnih površin z nadimkom). Tridimenzionalna tvorba deluje kot povečan Lindin podpis in tag na stenah Metelkove. Poleg tega razstava v teh nenavadnih časih naslavlja vse njene obiskovalce in obiskovalke, ter sporoča, da bo še vse super.

 

Hvala: Sandi, Anabel, Žiga, Vid, Moyca, Katarina, Helena, Jaka, mama, Tomo in vsi drugi, ki so omogočili projekt All Is Super.  

 
 
 
 
Organizira: Alternative Ljubljana / Inštitut za urbana vprašanja v sodelovanju s KUD Mreža in Nočno izložbo Pešak.
 
 
 
 
 
 
             
 
 
 
 
 
 
 
 
Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ. Obiskovalke in obiskovalce festivala prosimo, da upoštevajo aktualna varnostna priporočila >>>